Η Ομάδα της NetSystems έχει τη δυνατότητα να σας καλύψει για:

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

operation

IT Consulting Services

Αναλαμβάνουμε να καθοδηγήσουμε σωστά εσάς η το υφιστάμενο Ι.Τ. τμήμα σας στο κομμάτι της ανάπτυξης της μηχανογραφικής υποδομής σας.

structure

Outsourcing Services / Υπεργολαβίες Έργων Πληροφορικής

Προσφέρουμε υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης σε θέματα Switching, Routing, Firewalls, Servers, VPN καθως και ολοκληρωμένα project για συνεργάτες πληροφορικής.

logo-design

Web Hosting

Υπηρεσίες Φιλοξενίας – Web hosting – ιστοσελίδων προσεκτικά βελτιστοποιημένες, με έμφαση στην ασφάλεια, την ταχύτητα, την διαθεσιμότητα και την προσωπική υποστήριξη.

notes

Σχεδιασμό & Yλοποίηση Υποδομής για Συστήματα Παραγγελιοληψίας, WMS

Mελέτη Κάλυψης Σήματος, Εγκατάσταση Παραμετροποίηση Wifi Access Points.

support

Cloud Services

Εγκατάσταση και παραμετροποίηση υπηρεσιών SaaS, Office 365, Exchange On Line, Azure, Acronis BackUP

 

globalization

Web Design

Σχεδιασμός και υποστήριξη ιστοσελίδων,Portals και ηλεκτρονικών καταστημάτων ( eshop ). Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και υποστήριξη ιστοσελίδων. Με έμφαση στη λειτουργικότητα την ευχρηστία και φιλικές προς τα κινητά και τα tables.

website

G.D.P.R

Υπηρεσίες εναρμόνισης με τον Νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό GDPR (General Data Protection Regulation).
Υπηρεσία Outsource DPO (Data Protection Officer)

optimization

Servers & Backups

Υπηρεσίες πλήρης διαχείρισης του LINUX ή WINDOWS server σας σε μηνιαία βάση. Πραγματοποιούμε όλες τις απαραίτητες εργασίες με σκοπό να έχετε ένα Server πάντα διαθέσιμο, πλήρως λειτουργικό και παραγωγικό.

Domain

Υπηρεσίες καταχώρησης και διαχείρισης ονομάτων χώρου – Domains.

 

Σχετικά με εμάς

Στη NetSystems παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Laptop, Δικτύων και Περιφερειακών.

Σκοπός μας είναι να καλύψουμε την αυξανόμενη ζήτηση για άμεση και οικονομική τεχνική υποστήριξη, τόσο για τον επαγγελματία όσο και για τον ιδιώτη.

Στο πακέτο παροχής υπηρεσιών της NetSystems θα βρείτε απαντήσεις στην Μηχανογράφηση, στην κατασκευή αλλά και φιλοξενία ιστοσελίδων, στην εγκατάσταση και υποστήριξη δικτύων και σε ό,τι αφορά τον Επαγγελματία.

Γιατί να μας επιλέξετε

  • Cyber Security

Αναγνωρίζοντας τα προβλήματα που προκύπτουν από μη ασφαλή πληροφοριακά συστήματα είναι σε θέση να σας δώσει τις πιο αποτελεσματικές λύσεις στο θέμα της ασφάλειας του πληροφοριακού σας συστήματος.

  • Λύσεις Μηχανογράφησης

Η NetSystems σας προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από την πολυπλοκότητα των εφαρμογών, αυτή που καλύπτει τις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις ενός επιχειρηματικού περιβάλλοντος που κάθε μέρα γίνεται πιο ανταγωνιστικό.

  • Εστιασμένες Λύσεις Υποστήριξης

Στοχεύουμε στην ολοκληρωμένη και ποιοτική υποστήριξη σας. Το επιτυγχάνουμε με τη συνεχή εκπαίδευση των και κατάρτιση, πιστοποιημένη από τους ηγέτες της αγοράς.

Έχετε απορίες; Ρωτήστε μας!

2221 121 120 – 22210 50012